•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:
Търсене
Ние открихме 0 резултати. Искате ли да се зареди резултатите сега?
Търсене
Ние открихме 0 резултати
Резултатите от търсенето

Автокъща

1 000 000 BGN

Автоцентър намиращ се на главния вход на града, разположен върху 3500 кв. м. собствена земя с  РЗП 1052 кв. м. и ЗП от 750 кв. м. Разположение на сградите по следния начин:

 • Офисна част с Шоу рум – 750 кв. м. и сервизни клетки със санитарни възли – 300 кв. м. Офисната част на първи етаж се състои от Шоу рум – голяма зала в отлично състояние, луксозно изпълнение. Голяма витрина към главен булевард. Вход към заден двор с автоматична ролетна щора. Окачен таван, климатизация. Три офиса, санитарен възел. Отделен вход за втори етаж, където са разположени офиси, с лице на булеварда. Офисите са в отлично състояние, обзаведени. Разположение: голям коридор от който се влиза към два самостоятелни офиса. Първият се състои от голяма търговска зала с преградена част за управител, санитарен възел и голяма панорамна тераса. Вторият офис се състои от голяма зала, още една стая със санитарен възел и изход към терасата.
 • Пристроена към тази сграда има още една с площ от 300 кв. м. Състои се от 7 броя сервизни клетки, стая за работници с баня и тоалетна. Три от сервизните клетки са с подемници, оборудвани са с машини на фирмата SLIFT, едната клетка е с канал. Автомивка – оборудвана. Всички клетки са със самостоятелни входове и вътрешни врати между тях. Входовете им са с ролетни врати с дистанционно управление.

Обекта е работещ, изцяло газифициран, с кабелна и телефони, климатизиран. Двора е голям с площ от 3 500 кв. м. с шлайфан бетон , ограден с красива ограда. Градина е с поливна система. Автокъщата е строителство от 2008 г. Имотът е с отлична транспортна достъпност, с кола и с градски транспорт, като отстои на 5 мин. от ЖП гара.

Населено място:
Държава: Bulgaria
Код на обявата: 21376
Цена: 1 000 000 BGN
Площ: 1 052 м2
Санитарен възел: 7
Дограма: PVC
Вид на строителството: тухла
Етаж: Партер
Тераси: 1
Обзавеждане: обзаведен и оборудван
Двор: 3500 кв.м.
склад
допълнителни постройки
канализация
СОТ
самостоятелна
ток
вода
интернет

Сравни имотите

Сходни обяви

82 000 BGN

Търговско помещение/Цех

Категория: в
Санитарен възел:1 Площ:100 м2 Код:77718
Брокер:Мая Димова

Мая Димова

ЕВРОПА ИМОТИ
(046) 991213
089 426 4666
imotidimova@gmail.com
evropaimoti

Свържете се с нас:

  Вашето име (задължително)

  Вашият телефон (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.