•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

ТЪРСЕНЕ на имот

Преглед:

  • Код на обявата:
  • 21376
  • 7 Санитарен възел
  • 1,052.00 м2

Описание на имота:

Автоцентър намиращ се на главния вход на града, разположен върху 3500 кв. м. собствена земя с  РЗП 1052 кв. м. и ЗП от 750 кв. м. Разположение на сградите по следния начин:

  • Офисна част с Шоу рум – 750 кв. м. и сервизни клетки със санитарни възли – 300 кв. м. Офисната част на първи етаж се състои от Шоу рум – голяма зала в отлично състояние, луксозно изпълнение. Голяма витрина към главен булевард. Вход към заден двор с автоматична ролетна щора. Окачен таван, климатизация. Три офиса, санитарен възел. Отделен вход за втори етаж, където са разположени офиси, с лице на булеварда. Офисите са в отлично състояние, обзаведени. Разположение: голям коридор от който се влиза към два самостоятелни офиса. Първият се състои от голяма търговска зала с преградена част за управител, санитарен възел и голяма панорамна тераса. Вторият офис се състои от голяма зала, още една стая със санитарен възел и изход към терасата.
  • Пристроена към тази сграда има още една с площ от 300 кв. м. Състои се от 7 броя сервизни клетки, стая за работници с баня и тоалетна. Три от сервизните клетки са с подемници, оборудвани са с машини на фирмата SLIFT, едната клетка е с канал. Автомивка – оборудвана. Всички клетки са със самостоятелни входове и вътрешни врати между тях. Входовете им са с ролетни врати с дистанционно управление.

Обекта е работещ, изцяло газифициран, с кабелна и телефони, климатизиран. Двора е голям с площ от 3 500 кв. м. с шлайфан бетон , ограден с красива ограда. Градина е с поливна система. Автокъщата е строителство от 2008 г. Имотът е с отлична транспортна достъпност, с кола и с градски транспорт, като отстои на 5 мин. от ЖП гара.

Код на обявата: 21376
Цена: 1 000 000 лв.
Площ: 1,052.00 м2
Санитарен възел: 7
Дограма: PVC
Вид на строителството: тухла
Етаж: Партер
Тераси: 1
Обзавеждане: обзаведен и оборудван
Двор: 3500 кв.м.

Свържете се с нас

    Сравнете имотите

    Мая Димова