•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

ТЪРСЕНЕ на имот

Търговско помещение

7 248 лв. на месец

Преглед:

 • Код на обявата:
 • 82471
 • 2 Стаи
 • 308.79 м2

Описание на имота:

Търговско помещение от 263.98 кв.м. чиста площ и 208.79 кв.м. с общите части. Имотът е разположен в сграда със смесено предназначение в идеален център. Сградата е изградена с висококачествени материали  с луксозно изпълнени общи части и максимален комфорт и удобства. Състои се от търговска зала, още едно помещение, коридор и два санитарни възела. Висококачествена дограма. Запад/север изложение. Сградата е газифицирана. Възможност за наемане на помещението като банков офис поради наличието на трезор разположен на сутеренен етаж. Трезора е с площ от 70.77 кв.м. чиста площ и 82.78 кв.м. с общите части. с цена от 5 Е/кв.м. Търговския обект е с три входа, като единия е към жилищната част. Сградата съчетава модерен облик и високо качество на строителство и е съобразена с изискванията за енергийна ефективност. Цената е без включено ДДС.

СГРАДА СЪС СМЕСЕНИ ФУНКЦИИ “БЪЛГАРИЯ”, гр. Ямбол

Населено място:
Район:
Държава: България
Отворете в Google Maps
Код на обявата: 82471
Цена: 7 248 лв. на месец
Площ: 308.79 м2
Стаи: 2
Дограма: PVC
Вид на строителството: ново строителство
Етаж: Партер
Отопление: електричество
Състояние: за довършителен ремонт

Свържете се с нас

  Подобни обяви:

  140 лв. на месец
  Наеми
  600 лв.
  Наеми

  Офис

  1 стая 1 сан. възел Код: 62428 40.00 м2
   •  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

  Сравнете имотите

  Мая Димова