•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

ТЪРСЕНЕ на имот

Промишлено помещение

1 000 лв. на месец

Преглед:

 • Код на обявата:
 • 51349
 • 350.00 м2

Описание на имота:

Производствено помещение разположено на партерен етаж в жилищна сграда с РЗП от 350 кв. м. Партерният етаж на сградата се ползва като магазини и производствени помещения. Голямо лице към главен булевард. Помещението се състои от: магазинна част, две големи производствени помещения, офис, стая за почивка, склад и санитарен възел. От северната страна прозорците са сменени с PVC дограма, входните врати са Al. Подови настилки – мрамор, мозайка и теракота. Стенни покрития – латекс. Два входа на помещението, като единия е пригоден за товаро-разтоварваща дейност. Добро състояние с необходимото осветление за производство. Трифазен ток. Помещенията са преградени допълнително, но при необходимост могат да бъдат премахнати преградните стени и да стане едно цяло. Възможност за голяма реклама гледаща към основен булевард. Имотът е подходящ както за производствена дейност, така и за магазин, офис. Цена 1000 лв. без ДДС.

Код на обявата: 51349
Цена: 1 000 лв. на месец
Площ: 350.00 м2
Дограма: смесена
Вид на строителството: панел
Изложение: Ю
Етаж: Партер
Отопление: електричество
Обзавеждане: частично обзаведен
Състояние: добро

Свържете се с нас

  Подобни обяви:

  200 лв. на месец
  Наеми
  700 лв. на месец
  Наеми
   •  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

  Сравнете имотите

  Мая Димова