•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

ТЪРСЕНЕ на имот

Преглед:

 • Код на обявата:
 • 82677
 • 3 Спални
 • 6 Стаи
 • 400.00 м2

Описание на имота:

Масивен имот с РЗП 400 кв.м. Състои се от: партерен етаж – голям общ гараж за три коли и санитарен възел.  Посредством вътрешни стълби се осъществява достъпът до другите етажи. Приземен етаж –/апартамент/ – състои се се от дневна с кухненски бокс,  коридор, килер и санитарен възел. Преход от дневната към спалнята. Обзавеждане и оборудване от най-висок клас. На първи етаж е разположен просторен детски център с кухненски бокс и санитарен възел. Напълно обзаведен и оборудван с най-висок клас мебели и техника. Домашно кино с Dolby Atmos звучене. На втори етаж се намират дневна с кухненски бокс, две спални, коридор, гардеробна и санитарен възел. Две тераси, като едната е остъклена. На трети етаж е разположена фитнес зала – напълно оборудвана, джакузи и санитарен възел. Две тераси. Имотът се предлага с цялото налично обзавеждане и оборудване, като всички кухни са напълно оборудвани със съдомиялни, вградени фурни, вградени микровълнови, хладилници. Стенни покрития – декоративни мазилки, подови настилки-мрамор по стълбищата и най-висок клас ламиниран паркет в стаите. Висококачествена немска дограма Salamander с механизми на Ford. Щори с ел. захранване. В дворното място е с детски кът за игра, разполага и с барбекю със сауна и баня. Къщата е газифицирана, с контрол на достъпа и видеонаблюдение. Снабдена е със сонда за омекотяване на водата. Дворно място с площ 1/2 ид.ч. от 513 кв.м. на отстъпено право.

Населено място:
Район:
Държава: България
Отворете в Google Maps
Код на обявата: 82677
Цена: 997 500 лв.
Площ: 400.00 м2
Стаи: 6
Спални: 3
Дограма: PVC
Вид на строителството: тухла
Изложение: Ю/И/С/З
Обзавеждане: обзаведен и оборудван
Състояние: добро
Двор: 257 кв.м.

Свържете се с нас

  Подобни обяви:

  189 700 лв.
  Продажби
  400 000 лв.
  Продажби
  92 000 лв.
  Продажби

  Къща

  3 стаи1 сан. възел Код: 86935 75.00 м2

  Други брокери:

  Мая Димова

  ЕВРОПА ИМОТИ
  Здравейте, казвам се Мая Димова и съм партньор в Европа Недвижими имоти. Част от моите цел ...
   •  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:

  Сравнете имотите

  Ралица Иванова