•  ЕВРОПА ИМОТИ    Нашата цел е да пестим вашето време, а комуникация ви с нас да бъде улеснена!  Потърсете консултация с брокер от екипа ни:
Търсене
Ние открихме 0 резултати. Искате ли да се зареди резултатите сега?
Търсене
Ние открихме 0 резултати
Резултатите от търсенето

Цветът на кухнята зависи от зодията на стопанката

Публикувано от diana на август 31, 2015
| 0

Безспорно най-женското владение в дома е кухнята. Зодиакалния знак на господарката на сърцето на мъжа и на апартамента му също така, е от значение за вида, подредбата и цветовете на кухнята. Вижте коя дама каква кухня предпочита според зодията.

Дамите Овен се успокояват от светлокафяви стени и изобилие от стъклени сервизи. В тяхната кухня някога няма са се намери място за картина, но стените ще са окичени с декоративни чинийки, събирани от световни столици.

Зодия Телец обича пастелните тонове в изумрудено, оранжево, лилаво. Дамата от този зодиакален знак се чувства най-добре в уютно помещение със шарени килимчета.

Жените Близнаци са с променливо настроение, затова им трябва кухня, в която могат да местят уредите когато и както им хрумне.

Рак е уравновесен, затова за него са подходящи сдържани тонове – тъмносиньо, тъмнорозово, кафяво. Жените Раци слагат полупрозрачни завеси на всички прозорци в помещението.

Красавиците зодия Лъв се нуждае от благородни цветове – тъмносиньо, кремаво и бежово. Заоблените форми на кухненските уреди я карат да се чувства специална.

Дева би била най-щастлива в практично подредена бяла или кафеникава кухня, в която всичко да й е подръка. Задължително е помещението, в което готвят да е просторно.

Кухня според зодията

Везни се нуждае от кухненски уреди с дървесен цвят, подредени стриктно по височина.

Скорпион са властолюбиви жени и лесно биха се отпуснали в една наситеночервена или тъмносиня стая.

Дамите Стрелец ще се чувстват прекрасно, ако могат да променят мястото на уредите и цвета на стените, когато пожелаят. Те постоянно правят ремонти и подобрения в кухнята.

Козирог са консервативни, затова тяхната кухня трябва да наподобява по стил на мебелите на тази на баба им.

Жените Водолей ще се чувстват добре в стая с различни по цвят искрящи стени и остри предмети. Винаги избират металикови ел-уреди.

Риби пък би се радвала на просторна кухня с предмети, излъчващи загадъчността на Изтока.